13.8 C
Deva
joi, octombrie 5, 2023

Speranţă pentru micuţii orfani

Mai mulţi copii orfani, inclusiv din judeţul Hunedoara, pot avea o şansă reală la o viaţă normală. O asociaţie umanitară îşi propune să le dea, ca în fiecare an, o mână de ajutor, să le ofere o şansă la educatie cu implicarea fiecăruia dintre noi.

 

copii-orfaniPentru zeci de copii orfani doar speranţa a mai rămas. Speranţa într-o viaţă normală, speranţa că vor avea hăinuţe şi încălţăminte să meargă la şcoală, aşa încât să îşi poată clădi un viitor. În fiecare an, Asociaţia Umanitara „Misiunea Speranţa pentru Romania” se implică în ajutorarea copiilor săraci, care nu au posibilitatea să meagă la şcoală şi care sunt în pragul abandonului şcolar tocmai pentru că nu au nici măcar rechizite. „Zeci de copii săraci au primit până acum din partea noastră rechizite, hăinuţe şi încălţăminte pentru a putea merge la şcoală, în toţi aceşti ani de când ne desfăşuram activitatea umanitară. (…) Anul acesta, asociaţia noastră are în atenţie 20 de copii orfani pentru a fi ajutaţi cu tot ce este nevoie pentru şcoală. Cei 20 de copii orfani sunt în pericolul de nu avea cele necesare începerii anului şcolar. Mulţi dintre ei sunt într-o situaţie critică. Asta pentru că, cei mai mulţi dintre ei sunt crescuţi de bunici care abia supraveţuiesc dintr-o mică pensie, sau alţii sunt crescuţi numai de un singur părinte, de obicei mama, care nu lucrează şi trăiesc numai din micile alocaţii pentru copii. Copii orfani care vor fi ajutaţi sunt din judeţele Arad, Caraş Severin şi Hunedoara”, spun reprezentanţii asociaţiei umanitare.


Iar toţi cei care pot să rupă câte ceva din puţinul lor, pot să contribuie la această campanie, mai ales că întreaga acţiune va fi strict monitorizată şi filmată pas cu pas.  „Aceşti copii orfani au nevoie de ajutorul nostru! Aceşti bunici pe ai căror umeri apasă responsabilitatea creşterii şi educaţiei nepoţilor lor, au nevoie de susţinerea noastră. Ei nu vor reuşi fără noi! Aceste mame singure, care îşi cresc cu dragoste copiii au nevoie să fie ajutate de noi. Împreună putem investi în aceşti copii, în educaţia şi creşterea lor”, mai spus sursele citate anterior

Cei care pot şi vor să răspundă acestui apel de ajutorare a celor 20 de copii orfani o pot face în felul următor:

1. Online cu cardul: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. Prin transfer bancar in conturile asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, in leu sau in euro:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

 

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente