22.9 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

Taberele de limbă engleză: locul unde copilul tău va învăța o limbă străină mai bine decât la școală

Ca părinte, probabil că ai început deja să cauți diverse oportunități pentru copilul tău de a învăța sau a-și perfecționa cunoștințele de limbă engleză. Abilitatea de a vorbi fluent engleza a devenit o necesitate reală într-o lume din ce în ce mai dinamică și interconectată.

De aceea, o modalitate ideală de a valorifica zilele de vacanță ale copilului tău este de a-l înscrie într-o tabără de limbă engleză. 

Iată câteva motive pentru care merită să îi oferi copilului tău experiența unei tabere de limba engleză:

  • Studiul nu rezumă doar pe băncile școlii

Din păcate, frecvența și modul de organizare al orelor de limbă engleză din școlile publice din România nu permit elevilor aprofundarea studiului acesteia. De aceea, metodele de predare diferă foarte mult în taberele de limba engleză: accentul cade întotdeauna pe activități interactive, concursuri și pe simularea unor conversații din scenarii de viață reale. De asemenea, copilul tău va avea oportunitatea de a fi instruit de pedagogi dedicați, înțelegători și extrem de bine pregătiți. 

  • Alternativa „de vacanță” a cursurilor de engleză

Este adevărat că școlile private de limbi străine oferă o bază solidă pentru învățarea limbii engleze în cazul copiilor. Însă prezența la astfel de cursuri nu este bine percepută de către cei mici, mai ales în vacanța de vară. De cele mai multe orii, copiii vor percepe cursurile drept o obligație, iar rezultatele acestora nu vor fi cele mai bune. De aceea, studiul limbii engleze într-o tabără în afara orașului, într-un mediu aerisit și relaxant, poate fi un factor motivator extrem de important pentru copii.

  • Învață limba engleză într-un peisaj de vis

Lecțiile de engleză din taberele de vară se țin în locuri în care copiii au posibilitatea de a face mișcare, de a se juca în voie, și chiar de a se distra în timp ce învață. De cele mai multe ori aceste tabere se desfășoară în natură, la munte sau la mare. Bineînțeles, participanților li se creează și asigura condiții de calitate nu doar pentru învatarea limbii engleze, ci și în privința cazării, a mâncarii, dar a siguranței lor – astfel de tabere garantează supravegherea de către adulți a copiilor și asistență medicală 24/7.

  • Oferă oportunități de dezvoltare personale inedite

Unul dintre cele mai importante avantaje al unei tabere de limba engleză este dezvoltarea personală a celor mici. Un astfel de mediu le oferă copiilor posibilitatea de a-și descoperi punctele forte, de a găsi soluții creative pentru rezolvarea problemelor, de a-și construi stima de sine și de a deveni mai independenți. Nu în ultimul rând, în taberele organizate de englezacopii.ro, se vor înnoda prietenii frumoase, care vor  continua chiar și după încheierea acestei experiențe memorabile.

Așadar, o tabără în limba engleză îi va oferi copilului tău o experiență de neuitat și, în același timp, îi va consolida abilitățile de comunicare, scriere și citire într-o limbă străină. Tu cum ai vrea să petreacă următoarea vacanță de vară copilul tău?

 

Sursă foto: shutterstock.com

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/