-1.3 C
Deva
marți, decembrie 5, 2023

UPDATE: Tribunalul Timiş a decis soarta criminalului Jian Beniamin Laichici

beniamin laichici, fost beniamin jian, cel la costum, a omorat cinci oameni in 1995 dupa modelul crima de la coaforTribunalul Timiş a fixat data de vineri, 30 mai, ca termen de soluţionare a cererii de eliberare condiţionată, formulată de cel mai temut asasin hunedorean din ultimele decenii: Jian Beniamin Laichici.

UPDATE: Cererea de eliberare condiţionată a condamnatului a fost respinsă.

“Instanţa admite contestaţia declarată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosar. A desfiinţat în parte hotărârea atacată în ceea ce priveşte stabilirea termenului de rediscutare şi, în rejudecare, stabileşte termenul de opt luni după care cererea poate fi reînnoită, de la rămânerea definitivă a hotărârii”, a informat Tribunalul Timiş.

Laichici fusese condamnat la închisoare pe viaţă, pentru cinci crime comise în luna martie 1995. A împuşcat cinci oameni atunci, în decurs de câteva ore, şi apoi s-a predat Poliţiei. Beniamin Laichici (fost Jian) a petrecut 19 ani în închisoare şi îşi doreşte să fie din nou liber. A depus mai multe cereri de eliberare condiţionată instanţelor din judeţul Timiş, ultima dintre ele în 30 aprilie. A solicitat transformarea pedepsei de închisoare pe viaţă într-una mai convenabilă pentru el, iar în primă instanţă, aceasta i-a fost admisă, dar soluţia instanţei nu a rămas definitivă.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/