19.4 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

Vernisajul Expoziției de pictură – In Memoriam – Liviu Lăzărescu (1934 – 2021)

Unul din cuvintele preferate ale vremurilor actuale este „alege”. A devenit mesaj motivațional „alege” acesta, parcă doar de el depinde să fiu fericit sau sănătos, fără de „alege” nu mai am o vacanță de vis, viată noastră a devenit suma acestor alegeri conștiente.

Ei bine Foaia Interesantă nu vrea să alegă pentru dumneavoastră ci vă invită la „Expoziția de pictură – In Memoriam – Liviu Lăzărescu (1934 – 2021)” eveniment ce reunește lucrări din perioada studenției maestrului.

Expoziția oferă prilejul unei frumoase incursiuni prin opera sa, în diferite etape, cunoscând astfel o personalitate complexă, dar a cărei constantă a fost dintotdeauna aceeași: luminozitatea.

După mai bine de un an în care viața culturală a Orăștiei nu a mai existat publicația „Foaia Interesantă” vernisează, la „Spațiul expozițional de la Moara Cetății” (fosta Sinagogă), pe 13 mai 2021 ora 18, „Expoziția de pictură – In Memoriam – Liviu Lăzărescu (1934 – 2021)”.

„Nu reușeam să organizez acest eveniment dacă nu aș fi avut prieteni de nădejde. Artiștii plastici Gesi Filip și Mircea Zdrenghea au fost și de astă dată pilonii pe care s-a sprijinit întreprinderea mea. Iar domnul profesor Florin Ilieș va fi cel ce va face prezentarea „Sihastrului de la etajul nouă”, cum se auto-ironiza maestrul Liviu Lăzărescu”, spune ziaristul Dan Orghici ce de astă dată reia rolul curatorial al expoziției.

Organizatorii anunță că atât vernisajul, din 13 Mai 2021 la ora 18, la „Spațiul expozițional de la Moara Cetății” (fosta Sinagogă) din Orăștie cât și perioada 13 – 17 mai 2021 în care galeria va fi deschisă publicului se vor desfășura cu respectarea tuturor regulilor impuse de situația pandemică.

Alegerea este a dumneavoastră, arta plastică vă așteptă să o admirați!

Gheorghe Constantin

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/