15 C
Deva
miercuri, mai 29, 2024

Violatorul care și-a mutilat fosta iubită a cerut eliberarea

Curtea de Apel Alba Iulia decide soarta hunedoreanului Alexandru Fekete, după ce Judecătoria Petroşani a respins cererea prin care acesta a contestat condamnarea primită pentru sechestrarea şi violarea verişoarei sale. Bărbatul a solicitat revizuirea sentinţei de cinci ani de închisoare, primită în 2015 pentru viol.

Ancheta a scos la iveală detalii înfiorătoare despre chinurile la care hunedoreanul a supus-o pe verişoara sa Florica (33 de ani), fosta sa concubină, din pricina geloziei. Timp de trei zile, Alexandru Fekete a reţinut-o pe tânără cu forţa în locuinţa acestuia din Petroşani, unde a supus-o suferinţelor: a legat-o de mâini, a agresat-o, a tuns-o şi a tăiat-o cu un cuţit în mai multe zone ale corpului, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale şi de asemenea, a violat-o.

Noapte de groază
„Alexandru Fekete a aşezat-o pe un scaun şi a întrebat-o de ce a fugit de la el. A lovit-o cu palma peste faţă, a legat-o de scaun cu un cablu de casetofon şi a tuns-o folosind mai întâi un cuţit, după care a luat un foarfece şi apoi o lamă de bărbierit. Părul şi lama de bărbierit le-a aruncat. În timp ce o tundea, i-a spus femeii că face acest lucru ca să-i fie ruşine să iasă din casă şi să nu mai fugă de la el”, se arată în dosar. După ce a tuns-o, bărbatul a început să o taie cu vârful cuţitului pe mâini, pe picioare, pe burtă şi pe gât, pentru a-i arăta ce o aşteaptă dacă va fugi de la el, după care, fără consimţământul ei, inculpatul a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale cu ea, tânăra fiind legată de mâini.

Alexandru Fekete a solicitat să fie achitat de infracţiuni, pe baza declaraţiilor victimei care a susţinut iniţial că întreţinut de bună voie raporturi sexuale cu el, arătând totodată că tânăra se ocupa cu practicarea prostituţiei, însă el s-a îndrăgostit de ea şi a vrut să o ia în căsătorie. Apărtorii săi au susţinut că „faptul inculpatul a ras-o în cap pe partea vătămată a fost o dovadă de dragoste, pentru ca alţi bărbaţi să nu se uite la ea”, iar în final, bărbatul a declarat în faţa magistraţilor că este văr cu victima.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/