-1.2 C
Deva
duminică, februarie 5, 2023

FOTBAL JUDEŢEAN/Liber la înscrieri!

Echipele din judeţ au la dispoziţie 7 zile să îşi aleagă campionatul în care vor să evolueze sezonul viitor şi apoi să se înscrie.

12-FOTBAL

Grupările de fotbal din judeţ care vor să participe în sezonul 2013-2014 al campionatelor Ligiilor a IV-a şi a V-a Hunedoara mai au la dispoziţie încă o săptămână să se înscrie. Termenul limită pentru depunerea cererilor va expira marţi, 6 august la ora 14:00.


Altfel, în zilele de 7 şi 8 august în funcţie de câte echipe se vor înscrie se va stabili programul şi datele de disputare ale meciurilor din cele două campionate organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara.

Până acum din cele 16 echipe care au încheiat campionatul precedent al Ligii a IV-a pe teren doar CS Ghelari şi-a exprimat intenţia de a continua în Liga a V-a, însă doar „cu echipa de seniori”. Locul lăsat gol nu va fi ocupat cum ar fi firesc de campioanele Ligii a V-a din sezonul 2012-2013 – Cetate Răchitova şi Keysistemsro Ribiţa – care nu se pot baza pe un buget asigurat pentru a duce la bun sfârşit sezonul viitor, însă ar putea fi umplut de noua echipă a municipiului Deva, FC Cetate.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente