25.7 C
Deva
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Culturism: Clasare pe podium pentru o sportivă din Deva

Mirela Balaj, legitimată la CS BodyGym, a ocupat locul al treilea la un concurs desfășurat la Sibiu

balaj culturism

Municipiul Sibiu a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, un interesant concurs de culturism, în cadrul căruia s-au desfășurat întreceri la toate cele trei ramuri ale acestei discipline sportive, respective body building (culturism clasic, n.red.), fitness și bikini.


Medalie la categoria “bikini”

Printre participanții de la “Tiger Classics”, cum s-a numit concursul desfășurat pe malurile Cibinului, s-a numărat și o sportivă legitimată la CS BodyGym din Deva, Mirela Balaj (foto, în dreapta). Deveanca a concurat la secțiunea “bikini”, o ramură nouă, introdusă de anul trecut în cadrul concursurilor de culturism, și a ocupat un meritoriu loc 3 în întrecerea senioarelor. “Sunt mulțumit de rezultatul Mirelei, dar pe viitor ne dorim mai mult. Acum începem pregătirea pentru Campionatele Naționale, care se vor desfășura în septembrie, iar în luna octombrie Mirela Balaj va participa la un turneu internațional în Austria”, a declarat Valentin Guță, antrenorul sportivei de la CS BodyGym.

guta culturism

Prezență la MuscleMania Universe

Legat de Valentin Guță, trebuie spus că acesta este și sportive active, urmând a participa, între 27 și 28 iunie, la Fort Lauderdale – Florida (SUA), la o nouă ediție a puternicului concurs de culturism clasic MuscleMania Universe. Guță, care a început dieta pentru a intra în categorie, va evolua la secțiunea grand masters (sportive peste 45 de ani, n.red.). Deveanul (foto, în dreapta) va intra pe scenă, în Statele Unite, la categoria de greutate de 95 de kilograme.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente