33.3 C
Deva
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Echipa de fotbal feminin de la CSM Deva și-a început activitatea

  • Sâmbătă, 1 aprile 2023, a avut loc un eveniment deosebit pentru mișcarea sportivă din municipiul Deva. În această zi și-a început activitatea, în mod oficial, echipa de fotbal feminin de la CSM Deva, informează CSM Deva.

Evenimentul a însemnat o primă acțiune de selecție, la care s-au prezentat 28 de jucătoare. Alina Mardare, cea care coordonează activitatea de la echipa de fotbal feminin de la CSM Deva s-a declarat mulțumită de acțiune, afirmând că s-a format, deja, un nucleu, atât la senioare, cât și la junioare. „Toate cele 28 de fete prezente la acțiunea de selecție au fost reținute în lot. Avem, deja, un nucleu atât la senioare, cât și la junioare. Au fost prezente la această acțiune jucătoare din Deva, dar și din alte localități ale județului Hunedoara, și toate sunt foarte bune. Suntem la început de drum și mă bucur că am pornit cu dreptul. Nu va fi ușor în ceea ce ne propunem, dar sper să ne îndeplinim ceea ce ne-am propus”, a spus Alina Mardare.


Echipa de fotbal feminin de la CSM Deva se va înscrie, din toamnă, în competițiile oficiale, organizate de federația de resort, atât la senioare cât și la junioare, iar acțiunile de selecție vor continua.

  • CSM Deva

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente