10.6 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

Drumul Național 7A din Munții Parâng în șantier. A început asfaltarea

De miercuri a început turnarea primului strat de asfalt pe un tronson de patru kilometri al Drumului Național 7A, care leagă Valea Jiului de Transalpina.

„Pe DN 7A, Secția Producție Lucrări Drumuri din cadrul DRDP Timişoara a început astăzi așternerea stratului de uzură, după realizarea lucrărilor de reciclare in situ. Lucrarea se execută pe circa patru kilometri în zona Groapa Seacă – Jieț, județul Hunedoara”, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. În afara acestui sector, s-au mai făcut lucrări de reparații cu stropiri succesive, reparații cu mixtură caldă, burdușiri.

În toamna anului 2019, DRDP Timişoara a preluat în administrare DN 7A, tronsonul cuprins între km 86+601 – km 105+120 Obârşia Lotrului – Petroşani, de la DRDP Craiova. Pentru acest sector a existat un contract de reparaţie capitală derulat de DRDP Craiova, care a fost reziliat. La scurt timp au început lucrările necesare pentru a crește gradul de siguranță oferit de șoseaua montană, parțial asfaltată.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/