17.1 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

Şoferul care a accidentat grav o fetiţă şi pe mama acesteia a fost prins

Şoferul care luni, 8 august, a accidentat grav o fetiţă de doi ani şi pe mama acesteia, o tânără de 31 de ani, pe o trecere de pietoni din Vulcan, a fost prins de poliţişti.

Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni din municipiul Vulcan. O tânără de 31 de ani și fiica sa au fost lovite de mașină, iar la scurt timp șoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei. Bărbatul şi-a continuat deplasarea, spre municipiul Petroşani, lăsând victimele să zacă pe caldarâm. La o zi după accident, poliţiştii l-au identificat pe şofer.

„În data de 09.08.2016, în urma activităţilor investigative şi de cercetare întreprinse, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan, în cooperare cu poliţişti ai structurilor de poliţie rutieră din cadrul IPJ Hunedoara, au reuşit identificarea conducătorului auto care, în data de 08.08.2016, a comis un accident rutier soldat că rănirea a două persoane, pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Vulcan. Suspectul este un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Petroşani, care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Vulcan, pentru audieri şi luarea măsurilor legale, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/