7.5 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu

Familia celebrului bibliotecar Avram Iancu – devenit cunoscut după ce a traversat înot, fără costum de protecție, Canalul Mânecii – va avea gratuitate la bazinul didactic de înot din Petroșani. Asta după ce a trecut prin momente pe care le-a descris ca fiind ”de rușine” chiar la bazinul care îi poartă numele!

Celebrul bibliotecar – sportiv, care a participat la mai multe competiții extreme și a traversat înot Dunărea de la izvoare la vărsare, a înaintat o adresă Consiliului Local Petroșani, în care a descris situația prin care a trecut el și familia lui.

”În această iarnă am efectuat antrenamentele la bazinul de înot “Iancu Avram-Marius” Cu această ocazie au fost și fetițele mele cu mine de vreo 5 sau 6 ori. În urmă cu puțin timp, la sfârșitul unei sesiuni de înot, când am predat cheile de la vestiar, o doamnă blondă de la casierie, m-a luat deoparte și cu evidentă sfială și rușine în glas mi-a transmis următoarele: “Domnule Avram, mi-a spus domnul director să vă spun că dumneavoastră aveți intrare gratuită și necondiționată oricând doriți, însă, fetele dumneavoastră nu! Pentru ele și soție trebuie să plătiți bilet!”După ce doamna și-a consumat momentul delicat, a fost rândul meu să-mi consum uriașa porție de rușine pe care am simțit-o, băgând capul în pământ”, a precizat Avram Iancu în adresa înaintată Consiliului Local.

Situația delicată va fi rezolvată printr-un proiect de hotărâre inițiat de primarul municipiului Petroșani. – Continuare in Informatia Vaii Jiului

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/