33.3 C
Deva
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Misiune dificilă a pompierilor, pentru salvarea unei cățelușe

  • O cățelușă dispărută de mai bine de 24 de ore a fost scoasă, teafără, de pompieri dintr-o conductă de deversare a stației de sortare din Măceu, Hunedoara.

„Patru ore în care nu au stat nicio clipă! Când salvatorii au ajuns la locul intervenției, lătratul cățelușei abia se mai auzea. De la paznicul stației de sortare din Măceu, mare iubitor de animale, cel care a anunțat evenimentul la 112, au aflat că Luminița dispăruse de mai bine de o zi. Era captivă într-o conductă de deversare lungă de 60 de metri, la o adâncime de 2 metri și se afla la mijlocul acesteia”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.


Pompierii au făcut tot ce le-a stat în putință ca să o scoată vie din conductă și au reușit. „Nicio clipă nu s-au gândit să renunțe și după patru ore, au reușit să o scoată pe Luminița din conducta unde era captivă”, se mai arată în postarea MAI.

Ministerul i-a felicitat pe salvatorii cățelușei:

„Pentru cei trei pompieri care au acționat astăzi, Luminița de la capătul tunelului chiar a existat! Felicitări, Nicolae, Cornel și Sergiu! Asta înseamnă să faci tot ce îți stă în putință pentru a salva o viață!”.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente