7.5 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

ACCIDENT GRAV PE DN 68: impact frontal dintre un microbuz și un autotren

Un accident grav s-a petrecut vineri după-amiază pe Drumul Naţional 68, între Haţeg şi Caransebeş. În accidentul rutier a fost implicat un microbuz.

„Sunt nouă victime, rănite, dintre care una a fost încarcerată. La faţa locului au ajuns cel puţin zece ambulanţe şi maşini SMURD, atât din Hunedoara, cât şi din Caraş – Severin”, a delarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Conducătorul unui autotren, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din jud. Timiş, care circula pe DN68, pe raza localităţii Zeicani (tronson de drum în lucru, semaforizat), din direcţia Haţeg – Caransebeş, a intrat în impact frontal cu un microbuz care efectua o cursă regulată de persoane pe ruta Timişoara – Tg. Jiu.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a conducătorului microbuzului şi a 8 pasageri (cu vârste cuprinse între 19 şi 64 de ani). Starea acestora urmează a fi evaluată din punct de vedere medical de echipajele de intervenţie sosite la faţa locului. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca, în urma cercetărilor efectuate, să fi stabilite circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara

S-a activat Planul roşu de intervenţie, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Traficul este blocat în zonă. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (11:55), în judeţul Hunedoara, traficul rutier pe DN68 Caransebeş – Haţeg este întrerupt pe raza comunei Zeicani, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului”, a informat Poliţia Română.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/