36.9 C
Deva
marți, iulie 16, 2024

Coşmar portocaliu cu două feţe

 

Elena-udrea1
DUPLICITATE. Dorin Gligor încurcând în mod fatal cele două feţe politice la Convenţia Naţională PDL

 

Ştirea:

Din păcate, ruşinaţi o recunoaştem, Convenţia PDL nu este un pamflet scris de noi. Liderii democrat-liberali au reuşit să se facă singuri de râs IM-PE-CA-BIL.

Pedeliştii au adus în alegerile interne tot arsenalul de fraudă folosit în campaniile locale şi parlamentare, de la mita electorală până la votul multiplu. (N-ar fi de mirare să auzim peste câteva zile că procurori cu Biblie şi capotă, ca la referendum,  iau declaraţii de la delegaţi în scop de legat).

Pe de altă parte, s-a dovedit că Monica Macovei este un produs pe care PDL îl livrează doar la export – în comunitatea europeană – însă atunci când „justiţiabila” îşi bagă nasul în golăniile de gaşcă rămâne fără susţinerea colegilor de partid. (Cum se presupune că ar fi zis Raţiu pe vremuri: „Să mă ierte Dumnezeu, doi la sută merit eu?”)

Preşedintele Românei, Traian Băsescu, a mai dat o dată cu tifla Constituţiei în deschiderea Convenţiei PDL şi şi-a desăvârşit opera pe facebook de la fereastra vilei de protocol când a spus, patetic, „adio PD, adio PDL” , după care a adăugat că nu va lua „nicio bucăţică” din partid – ceea ce ar putea să fie adevărat pentru că Nuţi Udrea nu se mai regăseşte în zona abandonată de Zeus.

În fine, după cum se derulează evenimentele e foarte probabil ca PDL să meargă pe drumul bătătorit de PNŢCD, partidul cu două capete – unul cu ştampila câştigată în instanţă, alatul cu susţinerea majorităţii.

Dorin Gligor îşi tratează coşmarul

„Camera de hotel pe care mi-a dat-o Nuţi a fost OK. Am simţit câteva pişcături, dar nu cred că erau purici… Visam cum mă sapă Mircia să-mi ia locul. Când m-am ridicat din pat aveam sâni. Exact ca doamna Udrea. Am pus mâna pe ei şi mi-a plăcut. (Mereu am vrut să fac asta. Sunt chiar mai fermi decât mi-am imaginat eu).  O clipă m-am simţit ca un preşedinte… (Ce ziceţi, dom’ doctor, o să am probleme în plan politic?) Când am ajuns la baie mi-am dat seama că fălcile sunt de la Blaga. Asta m-a speriat. Mi s-a făcut rău şi am simţit în gură gustul mujdeiului de la mititeii primiţi gratis ca mită electorală. (Nu am ştiut ce greţos e să primeşti pomană electorală: credeam că doar la dat sunt probleme.) După ce m-am trezit, toate păreau la locul lor: nu tu fălci, nu tu sfârcuri… Am avut un suspin de nostalgie: îmi stătea bine ca blondă. Ceea ce mă îngrijorează acum este că şi în stare de veghe mă tratează colegii ca pe un om cu două feţe: când stau de vorbă cu susţinătorii lui Blaga se uitau la mine ca la Nuţi şi când sunt în grupul Udrea mă privesc ca şi cum aş fi al lui Blaga. Dom’ doctor, oare mai am scăpare?”

 

 

Conferinta Agenda Europeana a PDL - Hotel Hilton - Bucuresti. 

[box type=”tick” style=”rounded”]

Mircia Muntean la Mama Omida

„Se făcea că eu sunt Monica Macovei. Pe dinăuntru eram eu, numai că din gură îmi ieşeau cuvinte foarte urâte: să o rupem cu corupţii, că hoţii trebuie băgaţi la pârnaie. Mi-am dat una peste bot de era să-mi scuip trei dinţi din faţă. Degeaba: gura vorbea fără mine! Haine vărgate, judecată, cătuşe… Precis e mâna lui Ruşanu şi Moloţ. Mi-au făcut farmece să nu mai am linişte. Cu Băsescu nu mă pot duce, cu Blaga nu pot sta. La PNL nu mă primesc, la PSD nu ştiu pe unde se intră… Dacă nu putem rupe vraja, eu m-aş cam căra în Brazilia. Da’ nu cu faţa asta de procuror, că mă linşează ţeparii mei. Dă-i matale cu ghiocul şi pe urmă mai trec o dată pe la doctor să-mi tundă şi nasul” [/box]

 

[box type=”alert”]

Perle de la Convenţia PDL

Vasile Blaga: „Eu nu am umblat aseară prin hoteluri, nu am venit să vă dau de mâncare şi cazare gratis” Gheorghe Fluture: „Haideţi dragi colegi să-l alegem pe Vasile Blaga preşedinte PNL… PDL” Vasile Blaga: „Obiectivul nostru este câştigarea alegerilor din 2016 să aducem PDL-ul la guvernare pe uşa din dos” Elena Udrea (înainte să se auto-exileze din PDL): „Unii au ales să plece şi eu le spun „Drum Bun” pentru că avem nevoie de oameni puternici în PDL”. [/box]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/