23.3 C
Deva
joi, septembrie 21, 2023

MONDO. Poveste incredibilă: Un miner a supravieţuit 17 ani închis într-o mină printre mormintele ortacilor săi VIDEO

Un grup de mineri din provincia chineza Xinjiang a avut o surpriză incredibilă.

chinez

Care s-a petrecut, potrivit worldnewsdailyreport.com, în momentul în care galeria în care bărbaţii făceau excavaţii s-a deschis într-o secţiune a unei mine mai vechi, care fusese abandonată cu 17 ani în urmă. După un cutremur care a cauzat prăbuşirea unor mari secţiuni ale galeriilor.


Cu cadavrele

În vreme ce minerii explorau galeriile miniere, ei au dat peste Cheung Wai (59 de ani), un supravieţuitor al accidentului petrecut în 1997. Bărbatul a fost transportat imediat la spital, unde i se vor face evaluări fizice şi psihice complete în următoarele saptamani.

Bărbatul a rămas prins în subteran cu cadavrele a 78 dintre colegii săi decedati, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a lovit regiunea şi a slăbit structura de rezistenţă din lemn a minei, care s-a prăbuşit. „Domnul Cheung a fost salvat de faptul că unele conducte de ventilaţie încă mai conectau „închisoarea” lui subterană cu suprafaţa, permiţându-i accesul la aerul care era suficient de pur pentru a-l ţine în viaţă”, după cum a notat presa chineză şi nu numai.

Depozit subteran

Cheung a reuşit să supravieţuiască datorita unei „ascunzători” de urgenţă ce conţinea orez şi apă, stocate într-un depozit subteran, special conceput. În plus, bărbatul a capturat şi a mâncat şobolani. De asemenea, a colectat mari cantităţi de muşchi fosforescent de pe pereţii minei, care a constituit singura lui sursă de vitamine.
El a reuşi şi performanţa să le ofere funeraliile adecvate colegilor sai decedaţi, chiar dacă a trecut printr-o mare suferinţă fizică şi psihică.

Informațiile prezentate de worldnewsdailyreport.com nu au fost confirmate și de surse oficiale din China.

http://www.youtube.com/watch?v=ZJa3XWnwAvg

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente