23.7 C
Deva
marți, iulie 23, 2024

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare – COMPLEX VAŢA BĂI

COMPLEX VAŢA BĂI,  titular al proiectului „Noi capacităţi de producere a energiei electrice din surse RES pentru Complex Vaţa Băi”, ce va fi realizat în com. Vaţa de Jos, sat Vaţa de Jos, nr 17., jud. Hunedoara, anunţă publicul interest asupra luării deciziei etapei de incadrare de către APM Hunedoara în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Noi capacităţi de producere a energiei electrice din surse RES pentru Complex Vaţa Băi”, ce va fi realizat în com. Vaţa de Jos, sat Vaţa de Jos, nr 17., jud. Hunedoara,

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Hunedoara, loc. Deva str. Aurel Vlaicu nr. 25, în zilele de luni – joi, între orele 8.00- 16.00 şi vineri, între orele 8.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmhd.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/