31 C
Deva
marți, iulie 16, 2024

Asociaţia Agrosilvică Composesorală Haţegana – Anunţ public

Asociaţia Agrosilvică Composesorală Haţegana, cu sediul în Haţeg, str. Traian, nr.1, jud. Hunedoara, titular al planului “Amenajarea fondului forestier proprietate privată aparţinând Asociaţiei Agrosilvice Composesorale Haţegana judeţul Hunedoara’’ pe raza UAT Haţeg, judeţul Hunedoara, anunță publicul interesat următoarele:
-Decizia etapei de analiză a calității raportului de mediu este de emitere a avizului de mediu. Următoarele documente pot fi consultate la sediul Asociaţiei Agrosilvice Composesorale Haţegana, în zilele de luni-vineri între orele 8 00 -16 00:
-planul adoptat;
-Declarația privind modul în care considerațiile privind mediul au fost integrate în amenajamentul silvic , modul în care raportul de mediu a fost pregătit conform art.19 şi 20 din HG 1076/2004 cu modificările şi completările ulterioare, modul în care opiniile exprimate de public și de alte autorități au fost luate în considerare în luarea deciziei de emitere a avizului de mediu conform art.25 din HG 1076/2004 cu modificările ulterioare, motivele pentru alegerea alternativei de amenajament silvic avizate, în comparație cu alte alternative prezentate;
-Măsurile decise privind monitorizarea efectelor asupra mediului.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/