-0 C
Deva
miercuri, februarie 1, 2023

COMUNA BOȘOROD – Anunţ public

COMUNA BOȘOROD, titular al proiectului “REABILITARE ȘI EXTINDERE SISTEM CENTRALIZAT DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN COMUNA BOȘOROD, JUDEȚUL HUNEDOARA”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “REABILITARE ȘI EXTINDERE SISTEM CENTRALIZAT DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN COMUNA BOȘOROD, JUDEȚUL HUNEDOARA”, propus a fi amplasat în comuna Boșorod, satele Boșorod, Bobâia, Chitid, Luncani, jud. Hunedoara.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, judeţul Hunedoara, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 -16.00, şi vineri, între orele 8.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmhd.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara


Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente