-0.8 C
Deva
miercuri, martie 29, 2023

PĂRĂU ALEXANDRA PFA – Anunţ public

PĂRĂU ALEXANDRA P.F.A, titular al proiectului: ,,Construire şi dotare unitate producţie peleţi din resturi vegetale’’, situat în comuna Hărău, satul Bârsău, CF nr. 62953, judeţul Hunedoara, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ,,Construire şi dotare unitate producţie peleţi din resturi vegetale’’, situat în comuna Hărău, satul Bârsău, CF nr. 62953, judeţul Hunedoara.
Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara, din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.00, iar vineri, între orele 8.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmhd.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.


Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente