16.1 C
Deva
luni, iunie 5, 2023

S.C. EUROTERM COMPANY S.R.L – Anunţ public

S.C. EUROTERM COMPANY S.R.L, titular al proiectului „EXPLOATAREA NISIPULUI SI PIETRISULUI DIN ALBIA MINORA A RAULUI MURES, PERIMETRUL BOBÂLNA”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Hunedoara, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „EXPLOATAREA NISIPULUI SI PIETRISULUI DIN ALBIA MINORA A RAULUI MURES, PERIMETRUL BOBÂLNA”, propusă a fi amplasat în com. Rapoltu Mare, jud Hunedoara.
Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Hunedoara, din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, în zilele de luni-joi, între orele 8,00-16,00, iar vineri, intre orele 8,00 – 14,00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmhd.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.


Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente