38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

S.C. OMYA CALCITA S.R.L. – Anunţ public

S.C. OMYA CALCITA S.R.L., titular al proiectului “SCOATEREA DEFINITIVĂ DIN FONDUL FORESTIER A UNEI SUPRAFEŢE DE 0,9716 HA PROPRIETATE PUBLICĂ A STATULUI, CU COMPENSARE, PENTRU CONTINUAREA ACTIVITĂŢII DE EXPLOATARE A CALCITEI DIN PERIMETRUL CĂZĂNEŞTI – VALEA PONORULUI, COMUNA VAŢA DE JOS, JUDEŢUL HUNEDOARA”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “ SCOATEREA DEFINITIVĂ DIN FONDUL FORESTIER A UNEI SUPRAFEŢE DE 0,9716 HA PROPRIETATE PUBLICĂ A STATULUI, CU COMPENSARE, PENTRU CONTINUAREA ACTIVITĂŢII DE EXPLOATARE A CALCITEI DIN PERIMETRUL CĂZĂNESTI – VALEA PONORULUI, COMUNA VAŢA DE JOS, JUDEŢUL HUNEDOARA”, propus a fi amplasat în extravilanul localităţii Căzăneşti, comuna Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei
pentru Protecţia Mediului Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, judeţul Hunedoara, în zilele de luni– joi, între orele 8 00 -16 00, şi vineri între orele 8 00 – 14 00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmhd.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/