23.7 C
Deva
marți, iulie 23, 2024

SC RCS & RDS SA – Anunţ public

SC RCS & RDS SA, reprezentată prin Dăbucean Ovidiu Gheorghe,  anunţă publicul interesat asupra luării  deciziei etapei de incadrare de către APM Hunedoara în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,, Tronson de fibră optică pentru extinderea şi modernizarea reţelei de telecomunicaţii pe raza UAT Băcia, judeţul Hunedoara, situat în  Comuna Băcia, satele Tâmpa şi Totia, jud. Hunedoara.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi  consultate la sediul APM Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr.25 în zilele de luni-joi, între orele 8-16.30, şi vineri intre orele 8-14., precum şi la următoarea adresă de internet –http://apmhd.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Hunedoara .

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Hunedoara , în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Hunedoara .

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/