15 C
Deva
joi, iunie 13, 2024

FOTOGALERIE/BOX PROFESIONIST/Prima centură!

Un pugilist hunedorean bate hotărât la porţile afirmării în boxul profesionist. AFLĂ CINE ESTE BOXEORUL CU PALMARES IMACULAT!

LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA. James Chereji  (primul din dreapta) a crescut şi s-a format ca sportiv la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara sub îndrumarea maestrului Ilie Captari.  
LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA. James Chereji  (primul din dreapta) a crescut şi s-a format ca sportiv la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara sub îndrumarea maestrului Ilie Captari.

Pugilistul hunedorean James “Blitz” Chereji (20 de ani, „Fight Power Academy”), a câştigat titlul Intercontinental GBU (Global Boxing Unionnter) la categoria 61 kilograme după ce la învins, la puncte, la capătul unui meci de 10 reprize pe giorgianul Ruben Movesian în gala „Ring of Fire” care a avut loc de curând la Munchen în Germania.

A luptat accidentat pentru un palmares imaculat

A fost a opta victorie – şase prin k.o. – din tot atâtea meciuri în ringul profesionist pentru James „Blitz” Chereji care speră că în cel mai scurt timp va putea lupta pentru o centură mondială.

„A fost cel mai greu meci la profesionişti pentru mine şi primul pe durata a zece reprize. Am boxat foarte bine până în repriza a cincia când mi-am rupt degetul mare de la mâna dreaptă. Am continuat lupta dar mai precaut, însă şi aşa accidentat l-am pus în dificultate pe adversarul meu în penultima rundă”, a rememorat Chereji lupta care i-a adus în palmres prima centură.

LUPTĂ CU STEAGUL ROMÂNIEI. James "Blitz" Chereji luptă cu tricolorul pe jambiere.
LUPTĂ CU STEAGUL ROMÂNIEI. James „Blitz” Chereji luptă cu tricolorul pe jambiere.

Acum, James Chereji este într-o bine meritată vacanţă. Va reveni în sala de antrenament la începutul anului viitor pentru a se pregăti pentru următorul meci care va avea loc în martie sau aprilie 2015.

James Chereji se pregăteşte la „Fight Power Academy” în Germania unde este antrenat şi manageriat de Agron Kurtisi.

„Această victorie înseamnă marele pas de care aveam nevoie în cariera mea de profesionist. Sper ca în cel mai scurt timp să lupt pentru o centură mondială”

James „Blitz” Chereji

[wzslider autoplay=”true”]

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/