32.6 C
Deva
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Garderoba de toamnă pentru profesoare cu stil

Începutul școlii vine cu noi provocări pentru cadrele didactice. La întâlnirea cu elevii, imaginea profesorilor este extrem de importantă. Copiii mici au nevoie să vadă o persoană plăcută, frumos îmbrăcată și machiată, care le inspiră căldură și prietenie, pentru a veni cu plăcere la școală. Cei din clasele mari sunt atenți la vestimentație pentru a face comparații sau a copia un anumit model. Și mai sunt multe alte motive pentru care ai nevoie de o vestimentație adecvată la catedră. Iată câteva reguli de stil de aplicat la școală!


Formalitate temperată

Rafinamentul vestimentar este esențial pentru stima de sine și pentru crearea unei imagini favorabile în societate. Abordând ținute elegante vei fi remarcată pozitiv și, în același timp, vei insufla respect. Fetele la pubertate și la vârsta adolescenței au nevoie de un model pe care să îl urmeze. Iar după mamă, profesorul este următorul reper de personalitate și stil la care adolescenții sunt atenți.

Pentru a fi apreciate pentru ținuta din clasă, cadrele didactice feminine trebuie să adopte haine din zona formală, care impun respect, și să ofere ținutei eleganță prin accesorii. Iată câteva idei de ținute ideale pentru această toamnă, la catedră.

Deux-pièces și pantofi cu toc – costumele cu fustă și sacou sunt clasice. Abordând o astfel de ținută, mergi pe o rețetă testată de-a lungul timpului, care a avut mereu succes. Dar ca să nu pui o barieră între tine și elevi din cauza sobrietății acestui tip de costum, alege unul într-o nuanță soft și combină cu accesorii elegante. De exemplu, în loc de negru, gri sau maro, alege variante de deux-pièces în tonuri pastel, care sunt plăcute copiilor. De asemenea, alege din oferta de pantofi cu toc de la Fashion Days, un model stiletto într-o nuanță în contrast cu costumul.

Creativitate echilibrată

Dacă ești o profesoară tânără și modernă, poți inventa ținute care să atragă atenția elevilor prin stil și cromatică. Însă nu trebuie să exagerezi cu prea multe culori, straturi vestimentare sau croieli nonconformiste. Combină piese clasice cu altele cu croieli moderne și asortează maximum două culori în ținută. De exemplu, poți asocia o pereche de pantaloni olive cu un sacou de culoarea untului și o cămașă în non-culoarea alb. De obicei, nuanțele neutre sunt ideale pentru a le combina în ținute elegante, ce inspiră și un aer de formalitate.

Poți da un accent de culoare ținutelor neutre prin accesorii. O geantă, o curea sau o pereche de pantofi din piele într-o culoare de toamnă, precum bordo sau cărămiziu ar pune în valoare creativitatea ținutei.

Alege piese care inspiră seriozitate, un strop de formalitate și care îți insuflă un aer prietenos printr-o cromatică dulce și fii un model de urmat pentru elevii tăi, și din punct de vedere vestimentar!

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente