19.6 C
Deva
sâmbătă, iulie 13, 2024

A fost depusă oferta pentru proiectarea și execuția lotului 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva

A fost depusă oferta pentru proiectarea și execuția lotului 2, secțiunea E și finalizare secțiunea D a Autostrăzii Lugoj-Deva.

Luni, 14 februarie 2022, a avut loc depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice și Propuneri Financiare) a procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220 – Secțiunea E și finalizare Secțiunea D”.

Până la termenul limită, a fost depusă o singură ofertă de către: ASOCIEREA MAPA INSAAT VE TICARET A.S. – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.

Comisia de Evaluare va analiza în această etapă oferta depusă, respectiv Propunerea Tehnică și Propunerea Financiară în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice și cu respectarea termenelor legale privind evaluarea ofertelor.

Valoarea estimată a contractului: 1.363.135.841,00 Lei fără TVA.

Lungimea traseului: 9,13 km, din care 2,13 km de tunel.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Termenul de finalizare prevăzut este 10 luni proiectare și 28 de luni execuție, conform factorilor de evaluare din Documentația de Atribuire.

Conform condițiilor din Acordului de mediu, a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E2 în contexul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului.

Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platformă de 11,25 m.

Reamintim că Etapa I a procedurii de licitație restrânsă  a fost finalizată în data de 27.10.2021, fiind transmise totodată și invitațiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor, către cei 6 candidați precalificați la prima etapă, după cum urmează:

Nr. Crt.

Ofertant

1.

ASOCIEREA MAPA INSAAT VE TICARET A.S. – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.

2.

ASOCIEREA SC ALSİM ALARKO SANAYİ TESİSLERİ VE TİCARET A.Ș – MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S.

3.

KOLIN INSAAT TURIZM SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

4.

STRABAG SRL

5.

ASOCIEREA IMPRESA PIZZAROTTI & C SpA – PIZZAROTTI SA – RETTER PROJECTMANAGEMENT SRL

6.

ASOCIEREA TERNA TOURIST TECHNICAL AND MARITIME SA – INTRACOM CONSTRUCTIONS SOCIETE ANONYME TECHNICAL AND STEEL CONSTRUCTIONS (INTRAKAT)

 

 

 

CNAIR SA

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/