23.7 C
Deva
marți, iulie 23, 2024

A început recensământul de probă al populației și locuințelor

În județul Hunedoara, pentru recensământul de probă au fost selectate aproximativ 1200 locuințe din localitățile Deva și Șoimuș.

Recensământul de probă se adresează tuturor persoanelor din gospodăriile selectate în eșantion, indiferent de cetățenie, care au reședința obișnuită pe teritoriul României.

Astfel, până în 16 martie 2021 are loc etapa de autorecenzare, persoanele cuprinse în eșantion vot completa online un formular, după preînregistrare.

Între 22 și 31 martie 2021, cei care din motive obiective nu s-au putut autorecenza vor primi vizita unui recenzor pentru realizarea interviului față în față.

Din informațiile primite de la Silvia Movileanu, director executiv al Direcției Județene de Statistică, la nivelul țării, Institutul Național de Statistică efectuează recensământul de probă, la care vor participa aproximativ 50.000 gospodării, alese atât din mediul urban cât și din cel rural, de pe întreg teritoriul României.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Direcției Județene de Statistică Hunedoara: https://hunedoara.insse.ro, https://rpl.insse.ro și http://www.recensamantromania.ro.

Pentru gospodăriile selectate din Deva și Șoimuș se distribuie pliante prin care participanții la recensământ sunt îndrumați pentru a parcurge fiecare pas: (preînregistrare, completare chestionar, etc)

În conformitate cu legislația în vigoare, informațiile prezentate au caracter STRICT CONFIDENȚIAL, vor fi prelucrate conform legii privind protecția datelor cu caracter personal și anonimizate imediat după intrarea în sistem. Datele colectate la recensământul de probă nu vor fi făcute publice și nici diseminate în vreun fel.

Prefectura Județului Huendoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/