15 C
Deva
joi, iunie 13, 2024

A început! SE DISTRIBUIE AGENTUL TERMIC ÎN DEVA

In urma solicitarilor venite din partea unor asociatii de proprietari, dar si a unor institutii din municipiul Deva, a inceput distribuirea agentului termic. Aproximativ 60 la suta dintre punctele termice din oras au fost puse in functiune. De asemenea, in ultima perioada peste 280 de deveni s-au rebransat si mai exista aproximativ 200 de solicitari

Devenii, care sunt mai friguroși din fire, pot de acum să rotească robineții de la calorifere, întrucât agetul termic este distribuit deja în proporție de 60 la sută.

Potrivit lui Florin ALBA, șef Serviciul de Termoficare Deva, distribuirea de agent termic s-a făcut la solicitarea mai multor asociaţii de proprietari şi conducători ai unor instituţii de învăţământ.

În acest an nu mai există acea perioadă în care se fac probe la instalații, întrucât pe perioada verii nu au mai fost golite instalațiile. Un lucru de care reprezentanții Serviciului de Termoficare Deva sunt mândri, este că din ce în ce mai mulți deveni au renunțat la centralele pe gaz și s-au rebranșat la sistemul de termoficare al orașului.

Anul acesta prețul gigacaloriei este de 243,16 lei pentru agenții economici și 178,17 lei pentru persoanele fizice, iar diferența de 65 de lei este suportată de Primăria Municipiului Deva.

În reședința de județ există, până în prezent, 7.000 de persoane care sunt branșate la sistemul de termoficare, însă, potrivit reprezentanților Serviciului de Termoficare, numărul acestora este în creștere.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/