19.6 C
Deva
sâmbătă, iulie 13, 2024

A murit Gabriel Lungu

A murit Gabriel Lungu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecțíei Sociale. Avea 51 de ani. În urmă cu câteva zile, Gabriel Lungu fusese diagnosticat cu Covid 19 şi a fost internat la secţia ATI a Spitalului din Lupeni, potrivit apropiaţilor săi.

Vestea tragediei a fost anunțată de apropiații și de rudele sale. Gabriel Lungu a fost și consilier superior în Ministerul Economiei și era apreciat în Valea Jiului pentru activitatea sa publică și pentru acțiunile în sprijinul minerilor și al pensionarilor din minerit.

„Scriu despre tine, cu lacrimi de durere. În urmă cu câteva momente a plecat dintre noi un înger. Gabriel Lungu a fost un copil care a plecat de jos, de la țară, dintr-o familie săracă, dar demnă, și a reușit să ajungă un mare om. Născut în satul natal al soției mele, Piscoiu, comuna Stejari, județul Gorj, a muncit la CFR, a învățat toată viața, a absolvit Facultatea de Drept, apoi a lucrat la Prefectura Hunedoara, a fost consilier parlamentar, apoi Secretar de Stat la Ministerul Muncii, sub mai mulți miniștri, Secretar de Stat la Ministerul Economiei, iar în ultima parte Director general în cadrul Inspecției Generale a Muncii. Avea 51 de ani. Timpul nu a mai avut răbdare. Dumnezeu și-a vrut Îngerul la el… A plecat dintre noi de Ziua Eroilor Revoluției, pe 22 Decembrie. Pentru că el, Gabi, a fost un erou. Un familist de excepție și un tată unic. Copiii lui erau viața lui. Oltinuța, 17 ani, este elevă la Liceul „Dinu Lipatti” din București. La fel, Andrei, 15 ani, elev la un liceu din Petroșani, un copil frumos și bun, prietenul lui Victoraș. Doi îngerași ale căror aripi se frâng, fără voia lor. Tata va pleca acolo unde este mai mare nevoie de el: între îngerii Lui Dumnezeu. Mergi cu demnitate, Gabi, așa cum ai trăit o viață printre noi. Poate nu te-am meritat suficient. Dar te-am iubit ca pe un frate mai mare”, a fost mesajul publicat de Ringo Dămureanu, fost apropiat al hunedoreanului.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/