17.3 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

Acțiune umanitară a jandarmilor hunedoreni

La finalul anului trecut, jandarmii hunedoreni au adus o rază de bucurie unei familii numerose din municipul Orăştie. În total sunt 11 suflete, 2 părinţi şi 9 copii cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani, ce locuiesc într-o casă cu 2 camere, o baie şi o anexă.
La finalul vizitei din anul precedent, jandarmii le-au promis celor mici că nu îi vor uita şi se vor întoarce. Au păstrat legătura cu părinţi, care au spus că şi-ar dori foarte mult să amenjeze o baie şi bucătărie pentru cei mici, însă nu au posibilităţi materiale.
Aşa că jandarmii au revenit. De această au umplut un camion cu mobilier, aparate electrocasnice şi materiale de construcţii. Unele din aceaste produse, în stare bună de funcţionare, au fost donate de către jandarmi, iar altele au fost achiziţionate cu fonduri provenite din donaţii.
„Ne-am fi dorit să ajungem mai mult mai devreme, dar numeroasele misiuni din acest an, precum şi dorinţa de a realiza un cadou complet, ne-a determinat să venim aproape de finalul anului” a fost mesajul unui jandarm care a ajuns în curtea casei ce s-a umplut de bucuria celor mici.
În urmă cu o săptămână, când jandarmii au anunţat că vor reveni şi va trebui un spaţiu în care să depoziteze produsele, mama micuţilor le-a zis: „ne-ar prinde bine şi nişte alimente, dar vă rugăm să nu aduceţi multă carne, deşi copiilor le-ar fi foarte necesară, pentru că nu avem frigider unde să o păstrăm, cel vechi s-a stricat”.
Acum au un aparat frigorific nou în care pot fi păstrate produsele perisabile.
Deși au posibilități financiare reduse, părinții se preocupă ca cei mici să aibă condiții de locuit. Cu produsele aduse de jandarmi vor continua să amenajeze baia şi bucătăria. Iar alimentele se vor regăsi pe masa de sărbători.
IJJ Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/