21.1 C
Deva
luni, iulie 15, 2024

Acuzat că și-a abuzat fiica vitregă

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Şoimuş este acuzat că şi-a constrâns fiica vitregă, în vârstă de 16 ani, să întreţină relaţii sexuale cu el.

Infracţiunile au avut loc în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, iar hunedoreanul se află în arest preventiv din luna februarie şi va fi trimis în judecată pentru viol (cel puţin 55 de acte materiale)

„În sarcina inculpatului s-a reţinut că inculpatul, cu intenţie, a întreţinut cu persoana vătămată fiica vitregă a acestuia cu care convieţuia, relaţii sexuale, în mod repetat, cel puţin o dată pe săptămână, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, prin constrângerea acesteia, exercitată prin exploatarea ascendentului moral avut asupra victimei, determinat atât de calitatea de membru de familie, cât şi de starea de temere firească creată şi menţinută în acest timp de manifestările sale violente în cadrul familiei, precum şi de ameninţarea adresată de a o alunga din cadrul familiei, respectiv de a o trimite la bunica maternă în cazul în care nu acceptă să aibă relaţii sexuale, dar şi prin acte de agresiune fizică, constând în muşcarea şi strângerea minorei de gât în noaptea de 24/25 ianuarie 2021”, se arată în dosar.

Martorii citaţi în anchetă dosar susţin că tânărul, aflat în prezent într-un spital penitenciar, era dependent de substanţe etnobotanice. Mama fetei abuzate a solicitat divorţul de acesta, după arestarea sa. Există probe că inculpatul ar fi avut relaţii sexuale cu minora încă dinainte ca aceasta să împlinească vârsta de 14 ani, prin constrângere, profitând de calitatea de tată vitreg şi de vârsta fragedă a fetei precum şi prin violenţă. Mama fetei a declarat că în ultimele săptămâni înainte de a fi arestat, pe fondul consumului de droguri, bărbatul a început să aibă o atitudine violentă asupra celor două.

„Inculpatul nu a ezitat să se manifeste violent şi asupra lucrătorilor de poliţie de la secţia de Poliţie Şoimuş – unde a ajuns să smulgă grilajul metalic al uşii unităţii de poliţie în interiorul căreia se aflau persoana vătămată şi mama ei, în prezenţa poliţiştilor, ceea ce a atras utilizarea forţei pentru încătuşarea sa”, se mai arată în dosar.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/