37.2 C
Deva
duminică, iulie 14, 2024

Adolescent pedepsit după ce a bătut o tânără care practica prostituția

Magistrații au pedepsit un adolescent, acuzat că a bătut o prostituată care a refuzat să întrețină raporturi sexuale cu el. Judecătoria Orăștie a aplicat măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 6 luni, unui adolescent de 16 ani, din Geoagiu, judecat pentru tâlhărie calificată. Victima sa a fost o tânără care practica prostituția în zona unei benzinării din Orăștiei.

Potrivit anchetatorilor, infracțiunea a avut loc în 13 iulie 2020, în jurul orei 0:10, când tânăra se afla la stația peco, unde obișnuia să practice prostituția în schimbul unor sume de bani. La un moment dat și-a făcut apariția o mașină marca Ford, în care se afla inculpatul și un apropiat al acestuia.

„Urmare a discuțiilor purtate între cei trei, persoana vătămată și inculpatul au hotărât să întrețină relații sexuale protejate contra sumei de 100 lei, sens în care s-au deplasat împreună în spatele stației peco, șoferul rămânând în autoturismul Ford, la o distanță de aproximativ 30 – 40 m de aceștia. În timp ce se îndreptau spre locul în care urma să fie prestat raportul sexual, inculpatul i-a dat persoanei vătămate suma de 100 lei, amândoi fiind de acord să facă sex protejat combinat („normal și oral”). În timp ce inculpatul se dezbrăca, iar persoana vătămată deschidea prezervativul, el i-a spus „să facem fără”, însă persoana vătămată nu a fost de acord și nici nu i-a restituit suma de 100 lei. La refuzul ei, inculpatul a prins-o de ambele brațe, a trântit-o la pământ și a lovit-o cu pumnii și palmele în zona spatelui, după care i-a smuls geaca cu care era îmbrăcată și în care avea mai multe bunuri, printre care și suma de 100 lei, primită de la acesta în schimbul raportului sexual protejat, un telefon mobil marca Samsung Galaxy J5 și mai multe prezervative, târâind persoana vătămată pe pământ cu fața în jos, apoi inculpatul fugind spre autoturismul în care se afla șoferul, autoturismul plecând în trombă”, arătau anchetatorii.

În autoturism, adolescentul a verificat geaca, a găsit cei 100 lei și i-a luat, aruncând geaca în care se aflau celelalte bunuri, respectiv telefonul tinerei și mai multe prezervative, în zona Primăriei Orăștie, aspecte confirmate și de șofer. Tânărul i-a relatat prietenului său din mașină că „violența a exercitat-o pentru că fata nu dorea să întrețină un raport sexual neprotejat decât dacă îi mai plătea altă sută de lei, cu care el nu a fost de acord”, se arată în dosar. În fața instanței, tânărul a declarat că recunoaște și regretă fapta.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/