-1.6 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

ALARMĂ FALSĂ S-a dat victima unei tâlhării doar pentru a se plimba cu maşina Poliţiei

POLITIEUn bărbat de 49 de ani a indus în eroare echipajele Poliţiei, reclamând că a fost jefuit. Motivul a fost neobişnuit: autorul sesizării a vrut să ajungă din Mintia în municipiul Deva cu autospeciala Poliţiei. Bărbatul, din Maramureş, s-a prezentat la postul de Poliţie din incinta gării Mintia şi a depus o plângere, în care a precizat că a fost bătut de doi tineri, în apropiere de staţia CFR, pe malul Mureşului. Apoi, jefuitorii i-au luat banii şi i-au aruncat bagajele în râu.

„Reclamantul a fost adus la sediul postului de Poliţie T.F. din Deva, unde a simulat că se simte rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa ambulanţei. După ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, bărbatul a refuzat să fie consultat, declarând că nu are nicio ocupaţie şi nu dispune de niciun venit şi că, de fapt, a intenţionat să ajungă la Deva şi a simulat faptul că a fost victima unei infracţiuni pentru a beneficia de transport cu autospeciala de poliţie”, a precizat Adriana Voina, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Plimbarea cu maşina Poliţiei îl va costa pe reclamant. El a fost amendat pentru alarmarea poliţiştilor fără un motiv întemeiat.

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente