0.6 C
Deva
marți, decembrie 5, 2023

Amendat cu 23.000 de lei, după un control al polițiștilor și Gărzii forestiere

Polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul specialiştilor Gărzii Forestiere Timișoara, au efectuat o serie de controale privind modul de punere în valoare, exploatare, transport și comercializare a materialului lemnos din suprafețe de teren acoperite cu vegetație forestieră situate atât fondul forestier național cât și în afara acestuia, pe raza comunei Densuș.

„Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au efectuat verificări pe suprafața a 5 partizi de masă lemnoasă pe picior, constituite pe suprafețe de teren situate în afara fondului forestier național, proprietate privată a unor persoane fizice, contractate spre exploatare unei societăţi comerciale reprezentate de un bărbat din comuna Densuș.

În urma acţiunii, poliţiştii au fost identificat 39 de cioate provenite de la arbori tăiați nemarcați și unele nereguli referitoare la modul de exploatare al materialului lemnos. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23.000 lei, conform Legii 171/2010”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/