24.2 C
Deva
joi, iulie 18, 2024

Aproape 150 de refugiați ucraineni cazați în județul Hunedoara au fost consultați gratuit

Asociația pentru A.T.I. ,,Aurel Mogoșeanu’’, coordonată de medicul născut în județul Hunedoara, Dorel Săndesc, prof . univ. dr. la UMF ,,Victor Babes’’ Timișoara, a organizat astăzi la Hunedoara și Hațeg evaluarea medicală pentru aproape 150 de refugiați ucraineni, dintre care 60 de copii, cazați în județul Hunedoara.
Acțiunea a făcut parte din Caravana „Împreună pentru viață’’ și a fost sprijinită de Instituția Prefectului – Județul Hunedoara, Direcția de Sănătate Publică, Primăria Hunedoara, Primăria Hațeg și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.
Personal medical de la Spitalul Județean Deva, Spitalul Municipal și Spitalul ,,V. Babeș’’ Timișoara, precum și din Spitalul Municipal Hunedoara, Spitalul Municipal Orăștie și Spitalul Orășenesc Hațeg au asigurat consultații de multiple specialități (medicină internă, cardiologie, pneumologie, neurologie, pediatrie și O.R.L.) ce au inclus și explorări specifice (ecografie cardiacă, abdominală și a vaselor, EKG, spirometrie, examinări ORL, măsurarea tensiunii arteriale, măsurători antropometrice precum și analize de laborator).
Prefectura Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/