34.4 C
Deva
joi, iulie 18, 2024

Aproape toate școlile și grădinițele din Deva, închise din cauza lipsei căldurii

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a anunțat, vineri, modificarea scenariului de funcționare în cazul a 11 unități de învățământ din municipiul Deva

„Un număr de 11 unități de învățământ devene, în care 4.254 elevi și preșcolari desfășoară activități didactice ce implică participarea fizică la școală conform scenariului galben stabilit în funcție de rata de incidență de la nivelul localității, au solicitat Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara desfășurarea activităților în sistem online începând de luni, 22 februarie 2021, în conformitate cu Ordinul Comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății nr.3235/93, art. 3, alin. 2, ca urmare comunicatului societății Complexul Energetic Hunedoara SA, Sucursala Electrocentrale Deva-Termocentrala Mintia, care anunță sistarea furnizării agentului termic, implicit a apei calde de consum și a încălzirii în municipiul Deva. Cele 11 unități de învățământ funcționează în 37 clădiri racordate la rețeaua de termoficare a orașului”, se arată într-un comunicat semnat de inspectorul școlar general Ilie Pârvan.

Dintre unitățile de învățământ devene, beneficiază de sisteme de încălzire proprie doar Colegiul Național „Decebal” Deva, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva, una din structurile Grădiniței cu Program Prelungit nr. 7 Deva – str. Aurel Vlaicu, Palatul Copiilor Deva și internatul Liceului cu Program Sportiv „Cetate” Deva.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/