11.7 C
Deva
duminică, februarie 25, 2024

Atenție, șoferi: Strada Mureșului, din Hunedoara, intră în șantier

Strada Mureșului a intrat, marți, în șantier. Este una dintre străzile intens circulate din Hunedoara, dar a ajuns într-o stare avansată de degradare.

De miercuri, se închide circulaţia pe porţiunea Străzii Mureşului, situată între intersecţia cu strada Oltului şi Bulevardul Mihai Viteazu, inclusiv bretaua inferioară de acces, a informat Primăria Hunedoara. Din acest motiv traseul Liniei 2 de transport în comun se modifică: autobuzele nu vor mai urca spre Biserica “Golgota” ci, după ce vor parcurge strada Eroilor, vor vira dreapta spre Bulevardul Dacia (spre intersecţia semaforizată din zona “Flacăra”) apoi stânga, pe Bulevardul Dacia.

„În perioada următoare, pe străzile Mureşului şi Eroilor, dar şi pe porţiunea străzii Buituri cuprinsă între Bulevardul Dacia şi Strada Eroilor se vor derula lucrări de modernizare şi reabilitare. Acestea fac parte dintr-un proiect mult mai amplu, în valoare totală de aproape 10 milioane de euro, intitulat Coridorul Est, proiect de modernizare a transportului public din municipiul Hunedoara pentru care primăria a obţinut finanţare europeană nerambursabilă”, a informat Primăria Hunedoara.

Foto: Primăria Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/