20.5 C
Deva
duminică, iulie 14, 2024

Bărbat condamnat după ce și-a sechestrat soția și a supus-o violențelor

Judecătoria Deva l-a condamnat la trei ani închisoare pe Ştefan Constandin, un bărbat acuzat că şi-a răpit soţia, a ţinut-o cu forţa într-o clădire din Sibiu şi a agresat-o.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, după ce a fost reţinut în 4 decembrie 2020 pentru infracţiuni de violare de domiciliu, violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal. În acelaşi dosar a fost condamnat la un an de închisoare şi Cornel Todor, un apropiat de-al său, acuzat de lipsire de libertate. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

Potrivit anchetatorilor, în 30 noiembrie 2020, Ştefan Constandin s-a deplasat în satul Brănişca din judeţul Hunedoara, unde cunoştea că locuieşte soţia sa, împreună cu concubinul acesteia, a pătruns fără drept şi fără consimţământul acesteia în curte şi apoi în casă, refuzând totodată să le părăsească atunci când femeia i-a cerut acest lucru.

„În sarcina aceluiaşi inculpat s-a mai reţinut că în data de 30 noiembrie 2020, împreună cu inculpatul Cornel Todor, în ciuda opoziţiei exprese a persoanei vătămate a lipsit-o pe aceasta de libertate, luând-o pe aceasta împotriva voinţei sale din locuinţa sa, urcând-o într-un autovehicul, condus de suspectul Cornel Todor şi transportând-o la sediul firmei sale, o fostă centrală termică din Sibiu, unde a continuat să o ţină împotriva voinţei sale până în data de 1 decembrie 2020, în jurul orei 11:00. De asemenea, s-a mai reţinut în sarcina inculpatului că în data de 30 noiembrie 2020, a târât-o de păr pe persoana vătămată, soţia sa, şi a muşcat-o de mână, în timp ce se aflau în comuna Brănişca, continuând apoi să îi aplice lovituri pe tot corpul, pe toată durata deplasării din Brănişca spre Sibiu şi inclusiv după ajungerea la destinaţie, până în data de 1 decembrie 2020, provocându-i astfel acesteia leziuni traumatice care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale”, se arată în dosar.

Apropiatul bărbatului a fost acuzat că i-a acordat ajutor acestuia, atât la răpirea femeii, cât şi în timpul în care acesta şi-a agresat soţia.

Foto: Arhivă

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/