38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Bărbat trimis în judecată după ce a violat o fată de 11 ani

Un brădean a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei fete în vârstă de 11 ani. Minora fusese dată în plasament unei familii din Brad, iar agresorul locuia împreună cu soția sa în vecinătate, într-o baracă improvizată în spatele blocului.

Potrivit anchetatorilor, în 16 noiembrie 2019, bărbatul și victima lui au fost surprinși dezbrăcați, întreținând relații sexuale, în baracă de către soția acestuia. Femeia a alungat-o pe copilă din baracă și, mai târziu, le-a relatat părinților fetei cele petrecute. Potrivit declarației tatălui fetei, familia suspectului i-a oferit suma de 10.000 de lei, pentru a nu se duce la poliție să reclame agresiunea sexuală.
„Audiată, victima a declarat că a întreținut în mai multe rânduri, relații sexuale cu vecinul ei, începând din iarna anului 2018 și de fiecare dată în baraca din spatele blocului în care locuiesc cei doi. Ultima dată a fost în data de 16 noiembrie 2019. Atunci, minora a fost amenințată cu un cuțit de către suspect, anterior acesta spunându-i doar să nu spună nimănui ce s-a petrecut, că în caz contrar va ajunge la centrul de plasament”, se arată în dosar.
Expertizele medico-legale au arătat că victima agresiunii prezenta o deflorare veche, a cărei dată nu poate fi stabilită.

„Inculpatul este trimis în judecată pentru infracțiunea de viol, victima fiind o minoră în vârstă de 11 ani, infracțiune despre care inculpatul arată nu a comis-o, întrucât fiziologic inculpatul nu poate, este bolnav (impotent) existând acte medicale depuse la dosar în acest sens, astfel că este incapabil să întrețină un act sexual”, se arată în dosar.

De asemenea, potrivit afirmațiilor brădeanului, victima lui a plecat din localitate după ce „s-ar fi căsătorit”, la 13 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv iar în prezent este judecat având măsura controlului judiciar.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/