20.5 C
Deva
duminică, iulie 14, 2024

Bursa locurilor de muncă în județul Hunedoara

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara organizează vineri, 20 mai 2022, între orele 10:00 – 13:00, BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ.
Bursa locurilor de muncă se va desfășura în această zi, atât pe plan național, cât și în rețeaua teritorială a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara, în următoarele locuri: Hunedoara – Galeriile de Artă – str. George Enescu, nr. 6; Deva; Petroșani; Orăștie; Brad; Hațeg.
Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.
Agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 19 mai 2022 la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piața Unirii, nr. 2, tel. 0254-216151 sau la cea mai apropiată agenție locală pentru ocuparea forței de muncă.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/