12.6 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

110 persoane angajate pe loc la Bursa locurilor de muncă

Tot mai mulţi hunedoreni în căutarea unui loc de muncă ajung să se angajeze participând la Bursa lunară, organizată de AJOFM Hunedoara. Vineri, 217 persoane au fost selectate în vederea angajării 

bursa.Peste 100 de persoane au fost angajate pe loc, dintr-un număr de 217, selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă. Evenimentul organizat vineri de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara s-a desfăşurat concomitent la toate agenţiile din judeţ.

Cei mai mulţi angajaţi, deveni

Deva a fost fruntaşă la numărul angajărilor, cu 25 de persoane încadrate în muncă, urmată de Hunedoara cu 17 persoane, Călan şi Haţeg, cu 14, respectiv 10 angajaţi. Restul agenţiilor din judeţ au angajat sub 10 participanţi la eveniment. Din numărul total de persoane încadrate în muncă, 14 aveau studii superioare.  Agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre celelalte persoane selectate de angajatori au fost încadrate în muncă.

Număr mic de posturi vacante

658 de persoane s-au prezentat la Bursa locurilor de muncă organizată concomitent la Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Haţeg, Brad, Călan, Simeria, Lupeni şi Vulcan. Cei mai mulţi participanţi s-au înregistrat la Deva, cu aproape 200 de persoane, Hunedoara cu 98 şi Orăştie cu 89 de hunedoreni. Cu toate că foarte mulţi hunedoreni sunt în căutarea unui loc de muncă, doar 242 de posturi vacante a fost oferta de cu care au venit agenţii economici. Agenţia a contactat un număr de 167 angajatori în vederea participării la Bursă, doar  48 agenţi economici participând efectiv.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/