12.6 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

71 de noi tichete, repartizate pentru „Rabla” în judeţ

Începând de joi, cei 14 colectori de fier vechi din judeţ vor primi de la Administraţia Fondului pentru Mediu câte cinci tichete în plus, în cadrul Programului de înnoire a Parcului auto

SAMSUNG

71 de tichete vor distribuite celor 14 colectori de fier vechi din judeţulHunedoara, începând de joi, 14 noiembrie. Deoarece distribuirea tichetelor se face în mod egal între centrele de colectare, fiecare dintre centrele hunedorene va primi cinci tichete.

Hunedoara numără peste 75.000 de maşini mai vechi de 10 ani

Repartizarea tichetelor valorice se realizează în funcţie de numărul de maşini mai vechi de zece ani din parcurile auto judeţene, Hunedoara numărând potrivit Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor din judeţ, peste 75.000 de maşini de acest fel. În cadrul Programului de de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2013, Administraţia Fondului pentru Mediu a mai alocat încă 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice.

Data limită, 23 decembie

Proprietarul unui autovehicul vechi, care vrea să obţină tichetul valoric de 6.500 de lei pentru casarea acestuia trebuie să se înscrie la un colector validat şi să obţină certificatele de distrugere, de radiere şi tichetul în maxim 10 zile. De asemenea, cine doreşte să-şi achiziţioneze un autovehicul nou şi deţine un tichet valoric, îl poate depune la producătorul/dealer-ul auto acceptat în program, până la data de 20 decembrie 2013. Nota de înscriere pentru achiziţionarea unui autovehicul nou de la un producător/dealer validat este valabilă până la data de 23 decembrie 2013. Persoanele fizice care doresc să participe la Programului „Rabla 2013” pot accesa site-ul www.afm.ro, la secţiunea aferentă programului, unde pot consulta lista colectorilor validaţi, precum şi cea a producătorilor/dealerilor autorizaţi să participe în acest an la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/