-0.2 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat la „Dansez pentru tine” îşi încearcă norocul în Anglia

Ella Dumitru a căştigat marele premiu la Dansez pentru tine în 2010
Ella Dumitru a căştigat marele premiu la Dansez pentru tine în 2010

De mai bine de un an  Ella Dumitru, fosta câştigătoare de la „Dansez pentru tine” a plecat de acasă şi încearcă să se descurce pe cont propriu. Recent, tânăra de 20 de ani a ajuns în Anglia, unde a lucrat şi îşi doreşte să studieze. “Sunt în Anglia. Am lucrat până acum în Northampton, dar vreau sa schimb aerul. M-aş îndrepta timid, dar sigur, către Londra, unde sunt mai multe oportunităţi şi aş vrea să studiez terenul pentru facultate”, a povestit Ella.

În urmă cu un an, Ella  a susţinut examenele la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, însă nu a fost admisă pe locurile bugetate ale facultăţii. Anul trecut, înainte de a se prezenta la examenele de la UNATC Bucureşti, Ella şi-a chemat părinţii în judecată şi le-a cerut acestora 80.000 de lei, pentru a se putea întreţine în cazul în care va fi admisă la universitate. A renunţat între timp la proces şi la pretenţiile sale asupra unei părţi din premiul de la „Dansez pentru tine”.

Ella Dumitru are o poveste de viaţă emoţionantă. Mama ei a rămas imobilizată la pat, de aproape 14 ani, după ce fusese înjunghiată în coloana vertebrală de fostul ei soţ, care este tatăl natural al tinerei. Sorin, actualul soţ al Simonei Dumitru, a ajuns în stare gravă în spital, în 2010, după ce bunicul Ellei, fost condamnat pentru omor, a fost eliberat din închisoare. Bărbatul a intrat în casa din Hunedoara unde locuia Ella cu familia şi l-a stropit pe tatăl vitreg al Ellei cu acid sulfuric, iar pe bunica ei a lovit-o cu un topor în ceafă, rănind-o grav. Agresorul se află în prezent după gratii, fiind condamnat la 10 ani de închisoare.

 

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente