2.4 C
Deva
joi, decembrie 7, 2023

Festival de muzică electro, pe malul lacului Cinciş

Tinerii pasionaţi de muzica electro underground, libertate, apă şi soare sunt invitaţi la prima ediţie a festivalului, pentru o porţie de distracţie în aer liber 

djPasionaţii de muzica electro, libertate, apă şi soare sunt invitaţi la Cinciş Summer Fest, eveniment aflat la prima ediţie, pentru trei zile de distracţie.

Muzică la maximum şi activităţi de zi

Vineri după amiază se va da startul la concerte, pe perioada festivalului fiind invitaţi să participe peste 20 de artişti reprezentativi, dar şi debutanţi ai genurilor dubstep, hip hop, drum‘n’bass sau reggae. Cinciş Summer Fest este organizat de High Kulture, un grup de tineri cu iniţiativă din Timişoara şi Societatea DAO din Hunedoara. Pe lângă muzică la maximum şi bălăceală, pentru paticipanţi au fost puse la punct şi alte activităţi. Cei pasionaţi de muzică şi DJ, pot să încerce scratchingul cu High Kulture, iar percuţioniştii pot lua lecţii de la Astronaut Kru. De asemenea, cei telentaţi la desen pot să exerseze graffiti cu Nego de la TripSus.afish (daca trebuie)

Cei care se înscriu ca voluntari sunt aşteptaţi să de o mână de ajutor la ecologizarea lacului. „Aşteptăm în jur de 500 de persoane pentru această primă ediţie. Vrem ca acest festival să fie unul reprezentativ pentru judeţul Hunedoara, promovând atât zona turistică a lacului Cinciş, cât şi muzica electronică underground”, spune Bogdan Leucuţa, preşedinte al DAO Hunedoara.

Cazare, între 15 şi 25 de lei

Tinerii sunt aşteptaţi cu o varietate de produse culinare pentru toate gusturile, şi o ofertă variată de băuturi de sezon, de la cele naturale din fructe, la cele alcoolice. Cazarea se poate face la căsuţă sau la cort, la preţul de 25 de lei locul în căsuţă sau 15 lei pentru cort, pe noapte. Intrarea la concerte va costa 10 lei pe zi sau 20 de lei pentru toate cele trei zile.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/