23.6 C
Deva
luni, iulie 15, 2024

I s-a declanşat travaliu în timpul unui recital

Maria Rotaru, cunoscută interpretă de muzică populară din zona Olteniei a născut sâmbătă noapte prin cezariană la Spitalul din Deva, un bebeluş de aproape trei kilograme

cantareataO cunoscută cântăreaţă de muzică populară din Craiova a născut sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Deva un bebeluş prematur, dar sănătos. Pe numele de scenă Maria Rotaru, artista însărcinată în 36 de săptămâni a fost invitată la o petrecere în municipiul de la poalele Cetăţii să suţină un recital. În timpul reprezentaţiei, cântăreţei i „s-a rupt apa”, aceasta fiind transportată de urgenţă la spital, pentru a naşte.

De la petrecere, în sala de naşteri

Sâmbătă seara, în jur de ora 21 prin Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean a fost internată cântăreaţa Maria Rotaru, în vârstă de 29 de ani, care prezenta un debut de travaliu. În funcţie de starea dânsei de sănătate am acţionat conform procedurilor, iar tânăra a născut prin cezariană un băieţel de aproape trei kilograme. Deoarece nu a fost o naştere la termen, bebeluşul are deocamdată probele respiratorii, medicii neonatologi având în acest moment grijă de el. Cântăreaţa este bine, în acest moment administrându-i-se tratamentul urmat de pacientele care nasc prin cezariană”, a spus medicul Romeo Stănescu, şef de secţie Obstetrică Ginecologie la SJU Deva. Medicul a venit de urgenţă sâmbătă seara de acasă pentru a se ocupa de acest caz.

Urgenţă medicală

A trebuit să îl chemăm pe şeful de secţie de la Obstetrică de acasă, pentru că acest caz prezenta o urgenţă medicală, iar şeful de secţie este cel mai în măsură să ia decizii în astfel de situaţii”, spune Călin Laza, managerul SJU Deva. Romeo Stănescu este de părere că declanşarea travaliului nu are legătură cu petrecerea la care Maria Rotaru cânta, deoarece acesta se poate declanşa în orice situaţie.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/