-1.3 C
Deva
marți, decembrie 5, 2023

Încă 67 de milioane de euro pentru reabilitarea reţelelor de apă din Valea Jiului

Reţele de apă extinse şi modernizate în Valea Jiului. De asta va avea parte populaţia după ce operatorul de apă şi canal, ApaServ Valea Jiului SA, va implementa şi cea de a doua parte a proiectului, pentru care se va semna contractul zilele următoare.

apaservÎn cel mult două săptămâni  ApaServ Valea Jiului SA va semna contractul pentru partea a doua a proiectului de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canal din Valea Jiului, în valoare de 67,2 milioane de euro. „Prima parte a proiectului a vizat extinderea reţelelor de apă şi a reţelelor de canalizare. În partea a doua se reabilitează acest reţele. Este vorba despre 44 de kilometri de canalizare menajeră,  27 de kilometri de aducţiuni, 64 de kilometri de reţele de distribuţie, se vor reabilita 3 captări, două staţii de tratare”, a declarat Costel Avram, directorul SC  ApaServ valea Jiului SA. În cel mai scurt timp va fi lansată şi licitaţia pentru studiul de fezabilitate, iar până la finalul anului conducerea ApaServ spune că proiectul va fi demarat.

În Valea Jiului este în plină demarare prima parte a proiectului, ce a vizat extinderea reţelelor, acesta este în plină derulare, iar în curând vor fi finalizate lucrările în Aninoasa şi Vulcan. Pentru prima parte a proiectului, ApaServ a beneficiat de o finanţare de  40 de milioane de euro, bani nerambursabili.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/