-1.6 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

„Urmărit de canadieni” a cerut ajutorul primarului din Petroşani

Audienţele de la Primăria Petroşani capătă accente tragi – comice, mai ales atunci când la uşa primarului se prezintă unii cetăţeni mai „zguduiţi” de la atâta activitate seismică. Iar dacă pentru cei mai mulţi problemele stringente le reprezintă lipsa unei locuinţe sau a unui loc de muncă, pentru alţii – din fericire mult mai puţini – spionajul este în floare! Şi cine să îi ajute dacă nu edilul – şef al urbei?!

primariaTot mai mulţi locuitori ai municipiului Petroşani fac coadă la uşa primarului în ziua când acesta acordă audienţe. Unii cu probleme reale, alţii cu probleme…la fel de reale, dar numai pentru ei. De exemplu, recent la Primărie a venit un cetăţean din Petroşani, despre care se cam ştie că ar avea ceva probleme psihice, care i-a spus primarului nici mai mult – nici mai puţin decât că este urmărit de canadieni! „Am avut un caz nu demult, un bărbat care spunea că îl spionează canadienii. Am discutat cu el, am încercat să îi explicăm că nu e de competenţa noastră”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Cei mai mulţi însă, caută o locuinţă sau un loc de muncă, iar edilii încearcă să îi ajute în măsura posibilităţilor. „Majoritatea dintre ei vin cu probleme legate de locuri de muncă şi de locuinţe. Sigur, mai sunt şi alte probleme legate de relaţiile cu vecinii sau încălcări de proprietăţi sau drepturi de proprie, care vin spre noi, şi sigur cu situaţii medicale, legate de ajutoarele de urgenţă. În ceea ce priveşte locuinţele, avem peste 300 de persoane pe lista de aşteptare, dar nu putem să le satisfacem decât în momentul în care se renunţă la un contract de închiriere, pentru că nu am mai reuşit să facem alte construcţii”, a mai spus Iacob – Ridzi.

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente