18.2 C
Deva
miercuri, iunie 19, 2024

ZIUA COPILULUI. Cum petrec copiii din orfelinatele Hunedoarei ziua de 1 Iunie

Direcţia de Protecţie a Copilului Hunedoara anunţă că „în mod cu totul festiv” copiii vor beneficia de „o masă festivă, petreceri şi voie bună”

Copiii aflaţi cu măsură de protecţie în Centrul de Plasament Brad vor pleca într-o excursie la Sarmizegetusa Regia unde vor organiza jocuri şi concursuri sportive şi la întoarcerea în centru vor fi așteptaţi de personal cu o petrecere surpriză. Tot de o excursie se vor bucura şi copiii din Centrul de Plasament Lupeni care vor petrece ziua la Cheile Buții. De 1 Iunie Clubul Lions este alături de copiii din Centrul de Plasament Orăștie derulând împreună jocuri în aer liber, întreceri sportive, desene pe asfalt, iar ziua se va încheia în ritm de dans în cadrul unei mini-discoteci. Copiii din cadrul Centrelor pentru copii cu dizabilități Hunedoara vor vizita Grădina Zoologică din localitate, restul zilei o vor o petrece în curtea centrului unde vor participa la un picnic, vor organiza concursuri sportive și de desene pe asfalt.

„O jucărie pentru fiecare”

În Centrul de Plasament pentru Copilul cu Handicap Hunedoara copiii se vor bucura de activități în aer liber, de concurs de desene pe asfalt. Un tânăr îşi va sărbători majoratul împreună cu colegii într-un cadru festiv. De 1 Iunie copiii Centrului de Plasament pentru Copilul cu Handicap și Apartamentului Familial Vulcan vor participa la activitățile organizate la centrul de echitație al Asociației Parco Cavalli, apoi vor servi pizza în oraș. Centrul Specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent și delincvent provenit din familii dezorganizate Petroșani organizează pentru copii două excursii. În data de 30.05.2019 copiii vor vizita obiectivele turistice din Deva și Hunedoara și vor servi masa la Mc-Donalds, urmând ca în săptămâna următoare să viziteze Grădina Zoologică de la Râmnicu-Vâlcea. Devenită deja o tradiție, acțiunea “O jucărie pentru fiecare” organizată de către Biblioteca Județeană “Ovid Densușianu” în preajma zilei de 1 Iunie, aduce și în acest an bucurie copiilor aflați în centrele din Brad, Lupeni, Vulcan și Petroșani oferindu-le acestora  jucăriile donate.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/