22 C
Deva
sâmbătă, iulie 13, 2024

Condamnați pentru trafic de droguri

Magistrații de la tribunalul Hunedoara au condamnat trei bărbaţi din Valea Jiului, pentru infracţiuni legate de traficul de droguri. Un centrul de colectare a fierului vechi, din Vulcan, era locul unde a fost ascuns cannabisul, înainte de a fi vândut clienţilor din Valea Jiului.

Eugen Aliodor Parâia (44 de ani) a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiuni legate de traficul de droguri, după ce a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei. „În actul de sesizare a instanţei s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul, în perioada martie-august 2020, a procurat de la persoane necunoscute în patru rânduri cantităţi de 100 de grame de cannabis, de 150 de grame de cannabis, de 150 de grame de cannabis şi de 300 de grame de cannabis, din care aproximativ 400 de grame le-a distribuit către diferite persoane contra unor sume de bani sau le-a oferit gratis pentru consum, iar cantitatea de 209 grame a depozitat-o în Vulcan, la centrul de colectare a fierului vechi, unde lucra ca paznic Mocanu Constantin”, se arată în dosar.

Constantin Mocanu (55 de ani) a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare, pentru infracţiuni legate de traficul de droguri. Şi el a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei. „În actul de sesizare a instanţei s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul – în cursul anului 2020, a sustras de la Parâia Eugen Aliodor circa 10 pliculeţe cu cannabis (aproximativ un gram fiecare) pe care l-a distribuit către consumatori şi a mai vândut pentru acesta circa 20 de pliculeţe cu cannabis, drogurile fiindu-i predate de către Parâia Eugen Aliodor, care obişnuia să depoziteze cannabis la depozitul de deşeuri din fier vechi unde locuia inculpatul”, se arată în dosar.

Şi Cristian Csilcser, un alt hunedorean din Valea Jiului a primit un an şi opt luni de închisoare, cu suspendare, după ce a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/