27.6 C
Deva
sâmbătă, iunie 22, 2024

Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial

Fost consilier al ministrului Economiei, Constantin Jujan – fostul director al CNH și CEH – a fost numit director al altei companii cu capital de stat: Societatea Națională a Sării – Salrom. Și are un CV atât de stufos încât până și el pare să fi uitat pe unde a lucrat.

Potrivit Profit.ro, Constantin Jujan a fost numit interimar pe post la Salrom, pe o perioadă de cel mult 4 luni, respectiv până la finalizarea procedurii de selecție a unui director general prevăzută de legislația guvernanței corporative a întreprinderilor publice.

Societatea Națională a Sării – Salrom este controlată de Ministerul Economiei, cu 51% din capital, celălalt acționar fiind Fondul Proprietatea (49%). La data numirii în fruntea Salrom, Jujan era, din septembrie 2017, consilier la cabinetul ministrului Economiei.

Constantin Jujan și-a luat deja postul în primire și, pe site-ul oficial al instituției și-a postat și un CV oficial, așa cum cer uzanțele. Numai că este, probabil, atât de stufos încât până și proaspătul director al Salrom pare să fi uitat pe unde a lucrat. De exemplu, acesta notează că a lucrat la Compania Națională a Huilei încă din 1993, ca și conducător formație lucru, pentru ca mai apoi să parcurgă toate etapele profesionale ca subinginer, inginer, director al EM Petrila în perioada 2004 – 2006, director general adjunct al CNH 2006 – 2009, director general între anii 2009 – 2012. Numai că CNH SA s-a înființat doar în data de 20 noiembrie 1998, până atunci activitatea minieră funcționând – din 1991 – sub denumirea de Regia Autonoma a Huilei din România. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/