7 C
Deva
luni, martie 4, 2024

Dascăl din Hunedoara, „vedetă” într-un filmuleț obscen

Un filmuleț distribuit în ultimele zile pe rețelele sociale arată un bărbat în timp ce se masturba. Protagonistul filmulețului obscen ar fi un profesor care predă la două licee din municipiu.

„În urma sesizării Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara de către conducerea Colegiului Național „Iancu de Hunedoara” referitor la unele mesaje scrise și audio-video difuzate pe diferite rețele de socializare, al căror presupus autor este considerat un cadru didactic angajat pe perioadă determinată, încadrat în anul școlar cu patru ore pe săptămână la unitatea de învățământ amintită și șase ore pe săptămână la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara a constituit o comisie de verificare pentru analizarea situației și a mesajelor incriminatoare difuzate”, informează Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara.

În cele două unități de învățământ din Hunedoara a fost demarată procedura de cercetare disciplinară prealabilă, analizându-se faptele.

„Comisia constituită la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara coordonează desfășurarea cercetărilor disciplinare, iar în paralele a recomandat conducerii celor două entități sesizarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, respectiv organelor de urmărire penală”, au transmis reprezentanții IȘJ Hunedoara.

O anchetă a fost solicitată și de primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu după apariţia în mediul on – line a filmuleţului obscen.

„Am aflat abia astăzi, de la un părinte, despre această problemă. Filmul, greu de explicat din punct de vedere al conţinutului, s-a răspândit încă de joi (29 septembrie 2022), din câte am aflat eu. Nu comentez conţinutul filmului pentru că nu e nimic de comentat. Mie însă mi se pare scandalos comportamentului respectivului profesor. Din acest motiv am solicitat conducerii celor două licee, dar şi Inspectoratului Şcolar Judeţean declanşarea procedurilor legale în astfel de situaţii. Dorim ca ancheta sau anchetele care se vor desfăşura să stabilească tot adevărul”, spune primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Știri Similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/